Köszöntő


Kedves Kollégák!

A „Tüdőgyógyászati, Allergológiai és Immunológiai Megbetegedések” (TAIM) Nemzetközi Alapítványa 2015. augusztus 27-én és 28-án tartja XII. Tudományos Továbbképző Fórumát. A rendezvény hagyományosan a Debreceni Egyetem Elméleti Tömbjének Nagyelőadó termében kerül megrendezésre.
A két napos rendezvényre számos neves előadót sikerült felkérni előadás tartására, akik szívesen fogadták el meghívásunkat.
Az előadások többek között a tüdőgyógyászat, az immunológia, a bőrgyógyászat, a reumatológia, a gastroentrológia, a fül-orr-gégészet, a fogászat és gyermekgyógyászat legújabb eredményeiről adnak tájékoztatást a hallgatóság számára.
A kötelezően választható, 36 pontra akkreditált tanfolyamhoz pályázati felhívás is csatlakozik, amelyre 35 éven aluli fiatal orvosok és kutatók adhatták be dolgozatukat.
A “Dr. Szilágyi János díjak” átadására és a nyertes pályázatok rövid előadásban való ismertetésére a továbbképzés első napján kerül sor.
A Továbbképzésre szeretettel várjuk az érintett szakterületeken dolgozó orvosok mellett a gyermek és felnőtt háziorvosokat is. A rezidensek a tudományos előadásokon regisztrációs díj befizetése nélkül vehetnek részt.
Kívánom, hogy minden résztvevő érezze jól magát Debrecenben és szerezzen minél több, további munkája során jól hasznosítható ismeretet.

Dr. Csontos Zoltán
a TAIM Nemzetközi Alapítvány kuratóriumának és
a Szervező Bizottság elnöke