This is default featured slide 3 title
This is default featured slide 4 title
This is default featured slide 5 title
 

Köszöntő


Kedves Kollégák! Kedves Barátaim!

Örömmel értesítjük, hogy 2017. április 06–08. között Debrecenben ismét megrendezzük az
„Az Onkológia Határai – 2017.” címet viselő továbbképzésünket!

Az első, 2015-ös, számos pozitív visszajelzést kapott tanfolyam előtt tanulmányi kirándulásra hívtuk a Tisztelt Érdeklődőket. Így lesz ez most is: keresztezzük azokat a tudományos határokat, melyek elválasztják az ismertet az ismeretlentől, az elméletet a gyakorlattól. Túravezetőink már többször megjárták a tudomány csúcsait, visszatértek határairól és megosztották tapasztalataikat érdeklődő hallgatóságukkal.

Célunk tehát, hogy a hallgatóságnak olyan új tudományos és gyakorlati ismereteket adjunk, melyek felkészítik őket az önálló expedíciókra, ötletmunícióval lássuk el egymást azokra az esetekre, amikor már a rutin nem segít.

Úgy véljük, hogy mindenki meg fogja találni a számára szükséges információkat, ezért hívjuk és várjuk azokat a Kollégákat, akik szakorvosként új ismeretekre vágynak vagy éppen még szakvizsga előtt állnak. Várjuk azokat, akik az onkológiának csak egy szegmensével foglalkoznak, hogy megértsék a többi területen dolgozók gondolkodását. Várjuk a társszakmák művelőit, akikkel a hétköznapokon is együtt dolgozunk, de mégsem találkozunk, csak egymás leleteit, véleményét olvassuk. Várjuk azokat, akik a diagnosztikával foglalkoznak, hogy megértsék a klinikusok szempontjait. Várjuk az alapkutatásban munkálkodókat, hogy lássák, milyen napi kérdéseket kell megoldaniuk a klinikusoknak. A klinikusokat pedig azért, hogy betegeik javára ötleteket meríthessenek az alapkutatás által nyújtott eredményekből és lehetőségekből.

Hisszük, hogy egymástól sokat lehet tanulni!

A Szervező Bizottság nevében üdvözlettel:

Dr. Horváth Zsolt
DE ÁOK Onkológiai Intézet igazgatója