Étkezés


Átrium étterem – Hotel Lycium Debrecen ****

Ebédek: (a résztvevő saját maga igényli december 7-re és 9-re!)

A december 8-i munkaebéd költségét tartalmazza a részvételi díj. 

A két másik napon, december 7-re (csütörtök) és 9-re (szombat) tányérszervizes ebéd igényelhető résztvevőknek és napijegyeseknek is – legalább 72 órával a rendezvényt megelőzően – a rendezveny@hotellycium.hu e-mail címen a megrendelő neve megadásával és kérjük feltüntetni a „Klinfarm19/ebéd” kódot.


 
Tányérszervizes ebéd menüajánlat – 2017.12.07. (csütörtök) és 09. (szombat)
Ebéd (Az ebéd rendelésnél kérjük, jelezze ételintoleranciát / vegetáriánus menü kérését)

Ár: 3.300.- Ft/fő (12% szervízdíjjal)

2017.12.07. – Csütörtök
Húsleves grízgaluskával, tavaszi zöldségekkel
Gyümölcsökkel sütött ropogós pecsenye kacsacomb, sült almával, aszalt barackos párolt káposztával és kacsatepertős burgonyával
Tokaji borhab rolád, szamóca coulissal

Vegetáriánus menü
Tavaszi zöldségleves
Fűszeres falafel petrezselymes hollandi mártással, brokkoli gratinnal
Tokaji borhab rolád, szamóca coulissal

2017.12.09. – Szombat
Sajtos szárnyas krémleves szárnyas májjal
Aszalt paradicsommal és spárgával töltött sertés karaj kolozsváriban sütve bazsalikomos hollandival parmezán rizottóval vajas zöldségekkel
Somlói Galuska XXI.század

Vegetáriánus menü
Zöldborsó krémleves
Tavaszi tekercs erdei gomba raguval parmezán rizottóval vajas zöldségekkel
Somlói Galuska XXI.század