This is default featured slide 1 title
This is default featured slide 2 title
This is default featured slide 3 title
This is default featured slide 4 title
This is default featured slide 5 title

Köszöntő


Kedves Kollégák!
Tisztelt Szakmai Partnerek!

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Gasztroenterológiai Társaság vezetősége Nyíregyházát választotta a 2015. évi Endoszkópos Szekció Vándorgyűlésének helyszínéül. Úgy gondoljuk, hogy ez a döntés elismerése annak a több évtizedes endoszkópos munkának, illetve az utóbbi években az operatív endoszkópia terén bekövetkezett fejlődésnek, ami a nyíregyházi gasztroenterológiát jellemzi és országosan is ismert, reményeink szerint elismert centrummá teszi.
A Vándorgyűlés fő témáinak kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen évente számos kongresszus, továbbképzés foglalkozik a legfontosabb és legérdekesebb endoszkópos témákkal. Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy az általunk választottak – mint az operatív endoszkópia, benignus és malignus gasztrointesztinális kórképekben, az antikoagulált betegek endoszkópiája, az antibiotikum kezelés kérdése, illetve az endoszkópos képzés jövője, licenszvizsgák – széles érdeklődésre tartanak majd számot.
A Szervező Bizottság bízik abban, hogy a korábbi évekhez hasonlóan a rendezvény iránt nagy lesz az érdeklődés és sokan gondolják úgy, hogy érdemes meglátogatni Nyíregyházát, az Északkelet-magyarországi Régió egyik legdinamikusabban fejlődő városát.

Mindenkit szeretettel várunk!

Dr. Szegedi László
osztályvezető főorvos
Sz.Sz.B. Megyei Jósa András Oktatókórház, Nyíregyháza